Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Wang F$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Wang F.-J. 
The study on the core competence of contractors' dietitians of central kitchens of national elementary schools in Taipei area [Електронний ресурс] / F.-J. Wang // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 2. - С. 340-350. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2012_2_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 142.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Wang Fuyin 
Choreography techniques of Pas de Deux in the use of dance creation [Електронний ресурс] / Fuyin Wang // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2011. - Вип. 11. - С. 181-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2011_11_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Wang F. 
Mediating Effects of Stakeholders and Supervision on Corporate Social Responsibility [Електронний ресурс] / F. Wang, J. Lo, M. Lam // Business ethics and leadership. - 2020. - Vol. 4, Iss. 1. - С. 43-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/busetlen_2020_4_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 493.716 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Wang F. 
Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits [Електронний ресурс] / F. Wang, V. Sukmanov, J. Zeng // Ukrainian food journal. - 2021. - Vol. 10, Issue 4. - С. 678-690. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2021_10_4_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 716.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Zhygunov D. 
Comparison of technological properties of different wheat species [Електронний ресурс] / D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, J. Liu, F. Wang, X. Liu, Z. Wang, X. Li // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 1. - С. 58-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2022_16_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.012 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Zhygunov D. 
Formation of water absorption capacity of flour on mills of different productivity [Електронний ресурс] / D. Zhygunov, S. Sots, H. Zhyhunova, J. Liu, F. Wang, X. Liu, Z. Wang, X. Li // Зернові продукти і комбікорми. - 2023. - Vol. 23, № 1. - С. 4-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2023_23_1_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 947.872 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського