Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Wang F$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Wang F.-J. The study on the core competence of contractors' dietitians of central kitchens of national elementary schools in Taipei area [Електронний ресурс] / F.-J. Wang // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 2. - С. 340-350. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2012_2_40
| 2. |
Wang Fuyin Choreography techniques of Pas de Deux in the use of dance creation [Електронний ресурс] / Fuyin Wang // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2011. - Вип. 11. - С. 181-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2011_11_50
| 3. |
Wang F. Mediating Effects of Stakeholders and Supervision on Corporate Social Responsibility [Електронний ресурс] / F. Wang, J. Lo, M. Lam // Business ethics and leadership. - 2020. - Vol. 4, Iss. 1. - С. 43-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/busetlen_2020_4_1_6
| 4. |
Wang F. Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits [Електронний ресурс] / F. Wang, V. Sukmanov, J. Zeng // Ukrainian food journal. - 2021. - Vol. 10, Issue 4. - С. 678-690. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2021_10_4_4
| 5. |
Zhygunov D. Comparison of technological properties of different wheat species [Електронний ресурс] / D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, J. Liu, F. Wang, X. Liu, Z. Wang, X. Li // Харчова наука і технологія. - 2022. - Т. 16, Вип. 1. - С. 58-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2022_16_1_9
| 6. |
Zhygunov D. Formation of water absorption capacity of flour on mills of different productivity [Електронний ресурс] / D. Zhygunov, S. Sots, H. Zhyhunova, J. Liu, F. Wang, X. Liu, Z. Wang, X. Li // Зернові продукти і комбікорми. - 2023. - Vol. 23, № 1. - С. 4-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2023_23_1_2
|
|
|